Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási feltételek

Csomagjaink összeállítását és termékeink kiszállítását a Webshippy Fulfillments Kiszervezett Webáruház Logisztikai Szolgáltató végzi.

A megrendelés pontos időpontjának függvényében, csomagjaink 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerülnek.

Szállító partnereink:


 

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy sérült csomagolás esetén feltétlenül írjanak jegyzőkönyvet és küldjék vissza a megrendelt árucikket.
Ilyen esetre a futárnál, minden esetben van jegyzőkönyv!

Ha kicsomagolás után derül ki, hogy sérült a termék, ne feledje, hogy 14 napos elállási jogával tud rendelkezni és a visszaküldést követően újra rendelheti a terméket!

További információkért kérjen tájékoztatást a Kapcsolat menüpont alatt lévő elérhetőségeink valamelyikén.

Fizetési feltételek:

  1. Banki előreutalás
  2. Előre utalás esetén kérjük, hogy a munkatársaink által e-mailben elküldött díjbekérő számla alapján, a számlán szereplő bankszámlánkra, a számla bruttó végösszegét -  mely tartalmazza a szállítási költséget is - a közlemény rovatban a díjbekérő számla sorszámára való hivatkozással átutalni szíveskedjen.
  3. A díjbekérő számlát legkésőbb a rendelést követő munkanapon küldjük.

  4. Bankkártyás fizetés

Kártyás fizetésünk a Barion Payment Zrt. elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatóval működik. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, és az Európai Gazdasági Térségbe tartozó ügyfeleket szolgál ki határon átnyúló szolgáltatással. A PCI DSS szabványainak megfelelő vállalat már az EUR, USD, CZK és HUF pénznemekben bonyolított fizetéseket is támogatja. 

  1.  
 

Keresés