Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Melyik a legjobb bőrápoló termék a számodra? Elgondolkoztál már azon, hogy az újonnan vásárolt szemkrém ténylegesen javuló hatást produkál vagy másnap minden probléma vissza tér majd?

Vannak olyan drága termékeid, amelyek a szekrény hátsó részében porosodnak, amikor a bőrének pont szükséged lenne rájuk?

Vásároltál már valaha olyan terméket, amit csak azért vettél meg, mert nagyon jól beszélt az eladó vagy éppen kihagyhatatlan akcióban volt, de igazából nem is a Te igényeidnek felelt meg? Azóta is azon bánkódsz, hogy legalább utána érdeklődhetett volna vagy elolvastál volna pár értékelést arról a termékről?

Most képzeld el, hogy van egy saját, otthoni szépség tanácsadód. Egy rendszer, amely felméri a bőröd állapotát, tanácsot ad, hogy a meglévő bőrápolási termékeid közül melyiket használd, kiegészítve a terméket használók véleményével. Ráadásul még arra is ad tanácsot Neked, hogyan érheted el a kívánt fitnesz és súly célokat?

Pontosan ezt képzeltük el mi is. 3 év intenzív kutatás és fejlesztés után örömmel mutatjuk be a HiMirrort. Egy olyan utazásra invitálunk Téged, ahol nem fogsz többé "rossz" termékekre költeni.

A HiMirrornál úgy gondoljuk, hogy a bőrápolásnak tapasztalatokon és tudományos elemzéseken kell alapulnia, nem pedig a hirdetések hamis ígéretein. A HiMirror olyan tanácsokat és javaslatokat nyújt a termékekkel kapcsolatban, amelyeket a Te bőrödhöz hasonló bőrrel rendelkező emberek használnak. Ezeket az adatokat az anonim, felhőalapú Big Data rendszerünkön keresztül gyűjtjük be.

A legjobb bőrgyógyászokkal és fitnesz szakemberekkel konzultáltunk, hogy a legjobb bőr - és fitnesz elemzéseket és tanácsokat adhassuk Téged. Segítünk nyomon követni a bőrápoló és életmód rendszereket, amelyek havi elemzéseket készítenek a számodra, hogy a legjobb eredményt érhesd el.

A HiMirror nyomon követi az otthon lévő összes termékét és emlékezteti, hogy melyik szem vagy arckrémre van szüksége most a bőrének.

A HiMirror olyan, mint a saját 24/7-es szépségtanácsadója, amely hasznos szépség-, egészségügyi és fitnesz tippekkel látnak el Téged, valamint hasznos videókat és cikkeket is ajánl. A jövőben tervezzük, hogy bővüljön a szolgáltatás a divatvilág híreivel és az okos tükör a legújabb divat trendekről is tájékoztatást tudjon nyújtani a használóinak.

Szívünket, lelkünket tettük a HiMirror fejlesztésébe. Több mint 300 mérnök dolgozott azon, hogy a legjobb munkát tegyük le az asztalra. A HiMirror gyakorlati tanácsokat és intelligens technológiát ötvöz, amely teljesen illeszkedik az Te igényeidhez. A tükör már nem csak a valóság tükröződése. Most hazavihet egy olyan társat az otthonába, amely emlékezteti, ösztönzi és inspirálja Önt a szépség területén.

 

HIMIRROR MINI PREMIUM

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés