Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2019. 08. 14. 12:50:56
Profi bőrápolás

A tudatos bőrápolás és egy profi szépségápolási rutin felépítése időigényes tevékenység. Ha nem tudjuk milyen kozmetikumok valók az arcbőrünkre a keresgélés hosszas próbálgatásba is fulladhat vagy legrosszabb esetben bőrirritációhoz is vezethet. Ha szeretnél egy jól felépített arcápolási rutint, tartsd be az alábbi három lépést, amelyek segítenek abban, hogy biztosan a számodra legmegfelelőbb kozmetikumot válaszd.

2019. 08. 09. 15:38:51
50 titok a szépségről - III. rész

Folytatódik cikk sorozatunk a szépség - és egészség ápolás témájában. Sok apróság, nagy változást, eredményt jelenthet, így fontosnak tartjuk, hogy összegyűjtsük és elétek tárjuk a legtutibb tippeket, javaslatokat. Elhatározás, odafigyelés és kitartás, az a hármas ami mindenképp szükséges ahhoz, hogy a legjobb formában tartsd magad.

2019. 07. 04. 10:27:11
50 titok a szépségről - II. rész Folytatjuk szépség- és egészség ápolással kapcsolatos cikk sorozatunkat, hiszen tudjuk, sok apróság is nagy változást érhet el. Nem mindenki születik olyan génekkel, hogy hajnal 6-kor az ágyból kikelve is tökéletesen áll a haja és minden a helyén van. Pontosan ezért gyűjtjük össze ezeket a tippeket, amiket megfogadva te is elérheted a céljaidat! Lényeg csak az elhatározás és a kitartás! Mindent a jó cél érdekében!
2019. 05. 28. 11:38:56
50 titok a szépségről - I. rész

Alapjában véve minden nő gyönyörű. Van aki olyan génekkel rendelkezik, hogy ehhez szinte semmire sincs szüksége és a megfelelő önképe is megvan, de azokról se feledkezzünk el, akiknek szüksége van apróbb praktikákra, hogy úgy lássa magát, ahogy érzi is. Egy dolog viszont biztos, az egészség és a szépség kéz a kézben járnak, így most mutatunk néhány tippet-trükköt-praktikát, amiket érdemes betartani, ha Te is sokáig egészséges és gyönyörű szeretnél maradni! 

2019. 05. 27. 15:51:16
Hogyan állítsuk be a HiMirrort A HiMirror a világ első intelligens tükör és személyi szépség tanácsadód, amely mélyrehatóbb, személyre szabott bőrápoló elemzéseket kínál, nemcsak a bőr kialakuló állapotára, hanem a helyi időjárási viszonyokra és egyéb tényezőkre is. Beállítása nagyon egyszerű, ne aggódj, el is magyarázzuk!
2019. 05. 17. 15:23:28
Miben lehet segítségedre egy okostükör? A HiMirror nem csak egy tükör. Annál sokkal előre mutatóbb! Több ezer felhasználón keresztül begyűjtött adatok alapján ajánl termékeket, a használat alatt megszerzett adatok alapján javasol smink tippeket. Ráadásul még a legfrissebb Beauty híreket is elmondja legyen az reggel vagy este. 

Keresés